Suntem aici ca să te ajutăm

Ieșiți în evidență

Marketing

Un designer grafic în marketing este imaginea proiectului. Acesta dă viață ideii tale și face ca parte vizuală să atragă atenția consumatorului.
 
 • Dezvoltarea de concepte vizuale care comunică eficient cu publicul țintă;
 • Crearea de materiale publicitare: cărți de vizită, pliante, afișe, etc., pentru a promova produse sau servicii;
 • Comunicarea care rezolvă 100% din probleme. O întâlnire fizică sau online este crucială. Fiecare dintre noi avem viziuni diferite, așa că e indicat să cădem la un punct comun. În acest proces, adunăm informații și încercăm să ajungem la design-ul perfect.
 • Pregătirea schițelor pentru a identifica posibile abordări pentru rezolvarea problemelor;
 • Efectuarea de revizuiri a desenelor conceptuale pe baza feedback-ului clientului;
 • Proiectarea identității vizuale, anume logo-ul, sigla, etichetele, ambalajele pentru produse sau servicii;
 • Crearea produselor digitale sau modificarea celor existente;
 • Revizuirea conceptelor de design direct cu clienții pentru a obține feedback și a îmbunătății designul.

// Creativitatea

Folosim creativitatea pentru a aduce la viață idei unice și captivante. Dezvoltăm materiale atrăgătoare care încurajează consumatorii să acționeze.

// Creare de conținut

Oamenii iubesc poveștile. Creăm povești și conținut potrivite pentru mesajele mărcii dvs. cu pasiune, consecvență și succes. Acest lucru are ca rezultat marketingul de conținut la cel mai bun nivel.

// Social Media

Managementul rețelelor sociale este etapa de creare și configurare a conturilor sociale. Se v-a realiza conținut și materiale grafice pentru a atrage consumatorii.

// SEO

Termenii potriviți cresc cantitatea și calitatea traficului. Este important să alcătuim texte care să fie detectate de algoritmii motoarelor de cautare.  

// Tipografie

Tipografia este arta de a aranja literele și textul într-un mod ușor de citit și înțeles. Implică stilul fontului, aspectul și structura. Acestea provoacă emoții în rândul consumatorilor.

// Cunoștințe în marketing

Ne ajută să înțelegem scopul unui design și cum să creăm mai eficient și mai atrăgător. Folosim instrumente care să atingă publicul țintă, astfel încât să genereze vânzare.

// branding

Branding-ul încearcă să capteze atenția consumatorilor atunci când intră în contact cu marca. Acesta are scopul de a crește valoarea brand-ului și de a dezvolta încrederea și loialitatea clienților.

// website design

Se creează schița șin design-ul unui website de prezentare sau a unui magazin online. Acest lucru poate însemna intervenția la un site web nou sau actualizarea unui site deja existent.

// uI-UX Design

UI – aspect și stil, iar UX Design – experiența utilizatorului – sunt 2 elemente de care se ține cont la crearea website-ului.

// app design

Cuprinde experiența utilizatorului (UX) și elementele interfeței cu utilizatorul (UI). Fixăm ideea, definim soluția, creăm fluxul și structura și facem alegeri privind aspectul site-ului. Alegerile se bazează pe cercetarea utilizatorilor și feedback-uri.

Web design

În web design se lucrează la aspectul și, în unele cazuri, conținutul unui website. Aspectul se referă la culorile, fontul și imaginile utilizate. Modul în care informațiile sunt structurate și clasificate depind de conținut. Un design bun al unui website este ușor de utilizat, plăcut estetic și se potrivește grupului de utilizatori și mărcii. La crearea unui website se pune accent întotdeauna pe simplitate. Ne dorim ca informațiile și funcționalitățile să nu distragă sau deruteze utilizatorul.

Strategie

Se referă la relația dintre designul grafic și afacerea dvs. Acestea se completează reciproc.
 
Importanța unei strategii este o parte esențială a oricărei afaceri. Acesta este motivul pentru care o idee bună de design vă poate duce brandul în direcția corectă.
 
O strategie de design grafic îmbunătățește afacerea astfel:
 
 • Ajută la crearea credibilității unui brand;
 • Creează o impresie bună despre un brand pe piață;
 • Ajută la ameliorarea punctelor tensionate din audiența dvs.;
 • Oferă sens mărcii tale și un aspect estetic bun;
 • Îmbunătățește relația dintre țintă și afacerea dvs.;
 • Ajută la obținerea atenției de la publicul țintă.

// social Media strategy

Analizăm comportamentul consumatorului și luăm decizii potrivite pentru a atinge obiectivele.

// platform strategy

Determinăm modul în care platforma oferă valoare publicului țintă. O abordăm ca o apartenență la societate prin instrumente online.

// digital audit

Evaluăm cuprinzătoar, personalizat experiența dumneavoastră pe web și versiunea mobilă. Vă oferim informații utile pentru a vă ajuta să înțeleageți cum să utilizați canalele digitale în mod eficient.

// market research

Analizăm proactiv cererea pieței pentru un produs sau serviciu. Un studiu de piață analizează toți factorii implicați care influențează cererea pe piață. Aceasta include prețul, locația, concurența, înlocuitorii și activitatea economică generală.

// data insights

Ajutăm întreprinderile să reușească, să ia decizii mai bune și să sporească satisfacția clienților. Această înțelegere profundă ajută organizațiile să ia decizii mai bune decât bazându-se pe instinct. Eliminăm metodele tradiționale de încercare și eroare.

// content strategy

Creăm o strategie bună de conținut care ia în considerare un KPI și apoi lucrăm pentru a-l atinge. Este o foaie de parcurs care planifică pașii exacti care trebuie făcuți pentru a atinge acest obiectiv. 

// website support

După realizarea website-ului, acesta va deveni proprietatea dvs. exlusivă. La cerere, prin taxă de mentenanță se poate intervenii pentru modificări. Orice intervenție după predarea website-ului final, va fi contra cost.

// e-commerce

Față de o pagină de web de prezentare, există și pagină web cu funcția de magazin online. Acestea au în plus față de cele clasice, funcția de comercializare, plată și livrare. În consistență sunt mai complexe, au mai multe pagini și alte condiții de utilizare și protejare a datelor.

Tehnologie

Oamenii sunt cei care au inventat tehnologia. S-a dezvoltat din ce în ce mai mult, iar acum s-a transformat în inteligență artificială. Putem spune că e un fel de robotism, dar nu mai inteligent ca noi, deoarece a fost creat de noi. Este un instrument modern care ajută la crearea de material pentru spațiul virtual. Este inofensivă în scop profesional și provoacă dependență pe plan personal. Folosiți tehnologia într-un mod responsabil, fără să vă afecteze viața sau sănătatea!

ro_RORomână

Cere o ofertă!

Nu costă nimic să pui o întrebare.